Partnerji 2018-05-06T17:26:25+00:00

Partnerji Socialne mreže

Socialna mreža vabi k sodelovanju in prispevku za nemoteno delovanje platforme sponzorje in poslovne partnerje, da otrokom in mladostnikom zagotovimo boljšo in lepšo prihodnost ter poskrbimo za otroštvo in mladostništvo v pravem pomenu besede…kot si tudi zaslužijo.

 

Največ petim sponzorjem bomo omogočili personaliziran marketing v izvedbi sodobnega socialnega oglaševanja, ki podjetja naredi drugačna od konkurence in jih v družbo popelje kot prijatelje.

 

Vsi ostali partnerji bodo prav tako pomembni deležniki, ki bodo po dogovoru lahko koristili raznorazna oglaševanja in predstavitve svojega delovanja.

 

Ne pozabimo…tukaj smo zaradi mladih, ki bodo nekoč tudi vaše stranke. Ponudite jim več in postanite del njih. Oni bodo ostali del vas.

 

Strokovnjaki s področij dela z mladimi in za mlade…pridružite se! Zapišite, povejte in delite svoja strokovna znanja in izkušnje pri delu z mladimi. Tukaj smo, da mlade razumemo, jim svetujemo, pomagamo. Ponudite svoja znanja mladim, njihovim staršem, ostalim strokovnim delavcem s področij dela z mladimi. Ponudite mladim več…

 

Za vse podrobnejše informacije nas kontaktirajte na e-mail: social.mreza@gmail.com

 

Vaša Socialna mreža

 

Sponzorji:

Zavodi: