O nas 2018-05-06T17:21:01+00:00

Spoštovana obiskovalka, obiskovalec…

Zdravo! Dobrodošla, dobrodošel. Ta spletna platforma je namenjena mladim in vsem ostalim, ki vam je mar za mlade. Socialna mreža mladim omogoča, da se sliši njihov glas, za kritično podajanje vsebin, povezovanje z primeri dobrih in slabih praks, ki spremljajo otroštvo in mladostništvo. Ponujamo tudi spletno trgovino na vzoru socialnega podjetništva, kjer bo večina dobička iz prodanih izdelkov mladih šlo vzajemno v namen projektov za mlade. Mladi in vsi ostali se bodo lahko tu izražali in spremljali prispevke sovrstnikov ter tudi staršev in strokovnjakov s področij dela z mladimi.

Lahko se bodo lahko obveščali oziroma informirali o točkah kamor se lahko obrnejo po raznorazno pomoč ali kje in kako kvalitetno preživljati svoj prosti čas, v smislu zabave ali pridobivanja novih znanj ter izkušenj.

Spletna platforma bo tudi humanitarnim organizacijam ponujala brezplačno objavljanje in zbiranje donacij za konkretne primere, ki so potrebni humanitarne pomoči. Prioritetno za zgodbe v katerih se znajdejo mladi in njihove družine.

Socialna mreža si želi, da so mladi bolj slišani in podprti s strani družbe in vpeti v dogajanja, ki se tičejo njihove sedanjosti in prihodnosti. Socialna mreža želi, da imajo mladi priložnost sodelovati v aktivnem državljanstvu, sploh na področjih, kjer si želijo in bodo delovali, ko bodo vstopili v svet odraslosti. Mladi imate vizije, želje, znanja, potencial…izkoristite ga.

Starši lahko delite svoje misli in pozitivne izkušnje starševstva z vašimi otroki, kakor tudi manj prijetne situacije, ko se vam zdi, da v koristi otrok niste dovolj slišani, niste pošteno obravnavani ali zgolj podajate konstruktivne predloge in rešitve, ki bi mladim koristile.

Strokovnjaki iz vseh področij dela z mladimi imate tudi tukaj veliko vrednost. Brez vas enostavno ne gre. Iščemo tiste, ki razumejo problematike med mladimi in zanje ponujajo rešitve, pomoč in nasvete. Mogoče tudi razna mentorstva na močnih področjih mladih posameznikov in skupin, da z njihovimi lastnimi interesi omogočimo konkurenčnost, znanja in navdih, da si mladi ustvarijo boljši svet in boljše pogoje za uspeh, srečo in osebno rast.

K sodelovanju vabljeni tudi vsi ostali, ki vas zanima, skrbi ali imate predloge kako mladim omogočiti več in boljše.

Na mladih svet stoji…še vedno drži. Le priložnosti potrebujejo.

Socialna mreža

Marko Kous

p.s. Za vas je spletna platforma socialna-mreza.si urejena tako, da s čim manj brskanja na enostaven in hiter način pridete do želenih informacij!
Socialna mreža v vseh pogledih pomeni druženje, povezovanje, sodelovanje in navsezadnje spoštovanje med ljudmi. Zato vas z veseljem vabimo k sodelovanju in medsebojnemu povezovanju. Socialna mreža je vaša in naša…Socialna mreža smo ljudje! Prijavite se ali nas spremljajte.

Na kratko o Socialni mreži

Ideja za spletno stran na kateri se nahajaš (www.socialna-mreza.si) je nastala izključno z namenom, da vsak posameznik na enem mestu najde ponudnike storitev in ostale informacije iz najpomembnejših področij, ki jih človek potrebuje za ohranjanje in zagotavljanje najvišje kvalitete življenja.

Socialna mreža tudi sicer v ožjem in širšem pojmu pomeni povezovanje ljudi v določeno skupnost. Zato se tudi ta spletna stran zavezuje, da bo ves čas stremela k širšemu povezovanju in nadgrajevanju na vseh področij, s čimer bo družbi prinašala dodano vrednost…sploh v časih, ko se življenje posameznika vse bolj nagiba k individualizmu in s tem izgublja čar družbene povezanosti.

Ob vseh področjih, ki jih stran ponuja, boš opazil/a, da ima Socialna mreža tudi kotiček humanitarnosti. Verjame namreč, da se vsem nam zdi pomembno, da pomagamo tudi tistim najranljivejšim posameznikom in skupinam na robu družbe, ki potrebujejo pomoč sočloveka. Socialna mreža smo ljudje!

Želimo ti, da s Socialno mrežo najdeš informacije, ki jih iščeš in potrebuješ. In želimo si, da ostaneš z nami pri soustvarjanju boljše družbe. Enako velja za ponudnike storitev, ki še niste v naši skupnosti, bi si pa to želeli.

Pišite na social.mreza@gmail.com in postanite prijatelj Socialne mreže.

Marko Kous